De coach

De coach

Veerle Van Espen studeerde in 1996 af aan de KUL als master in de farmaceutische wetenschappen. Na een carrière van 20 jaar in de apotheek volgde ze bijkomende opleidingen kinderpsychologie, gezins- en kindercoach en communicatiespecialist. Momenteel combineert ze een job als apotheker en docente in het tweede kans onderwijs met een eigen praktijk als hippotherapeute. Respect, vertrouwen en discretie zijn gegarandeerd bij de Kleine Kruishoeve. 

'Vanuit mijn ervaring met de patiënten in de apotheek en mijn leerlingen in het tweede kans onderwijs  merkte ik dat de communicatie tussen volwassenen en jongeren vaak niet helemaal efficiënt verloopt. Ik besloot mijn passie voor paarden en de natuur in het algemeen te combineren met mijn gave om mensen op een constructieve manier met elkaar te laten communiceren. Ik merkte dat het contact met de paarden de kinderen rustiger maakte en meer zelfvertrouwen gaf. Net zoals ik dat zelf in mijn jeugd al ondervonden had'.

De Kleine Kruishoeve is een hippotherapie centrum waar kinderen en ouders opnieuw elkaar leren begrijpen, meer zeflvertrouwen krijgen en zo rustiger en meer tevreden in het leven staan . De paarden leveren hierin een waardevolle bijdrage .

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x