Getuigenissen

format_quote
star
star
star
star
star

Juan is heel open over hetgeen hij samen met jou tijdens de sessies doet. Hij was helemaal niet bang van de grote paarden. Vooral het verzorgen van de witte merrie vond hij erg leuk. Hij was heel ontspannen en vrolijk toen ik hem weer kwam ophalen.

A., mama van Juan, feb 20

format_quote
star
star
star
star
star

Ik ben blij dat ik de beslissing voor therapie genomen heb en dat mijn dochter en ik stilaan de balans terug vinden. Het lukt steeds beter met huiswerk hier. Ze werkt nu zelfstandig voor school. Onze band is aan het veranderen, terug meer moeder en dochter. De wisselwerking tussen mij als mama met jou als coach en de paarden was een grote hulp. Bedankt.

Chris, mama van M.; januari 20

format_quote

Ik wou je nog graag laten weten dat we echt een enorm verschil zien, zeker na de laatste sessie. Lijkt wel een ander kind. Hij kan nu echt op een heel kordate maar correcte manier zijn grote broer terecht wijzen. Grote broer zegt nu zelfs niets meer terug. Er is veel minder ruzie. Echt super!

Hanna; december 2019

format_quote

In de loop van het schooljaar konden wij enkele keren beroep doen op Veerle Van Espen van de kleine Kruishoeve. Zij bracht als hippotherapeute enkele honden en een pony mee. In het contact met de dieren zagen we verschillende leerlingen openbloeien. 'De Lift' , school voor kinderen met autisme.

Directie school 'De lift', december 2019

format_quote

Mijn dochter van 6 heeft vandaag 5 km gewandeld met de hond van mijn schoonbroer. Deze zomer was ze nog hysterisch bang van de grote Duitse Herder. ' Veerle zei dat ik gewoon diep in en uit moest ademen als ik bang ben.' ' Ik pas gewoon dat trucje toe dat we op de workshop leerden.' Dank je wel voor de begeleiding.

Marie; november 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Ik merk dat mijn zoon zeker deugd gehad heeft van jullie begeleiding. Ik voel vooral een positievere stemming bij hem. hij voelt zich precies beter in zijn vel. Hij laat ook sneller zien als hij iets niet wil. Ik merk dat het beter lukt om zijn taken voor school op tijd af te krijgen. Ik wil jullie in elk geval van harte bedanken! Het is een heel mooie manier om mensen terug in evenwicht te laten komen.

Rosalie; oktober 2019

format_quote

'Ze vonden het geweldig!'

Anne; juli 2019

format_quote

Beste Veerle Ik wil jou zeer erg bedanken voor wat jij hebt gedaan. Alles wat je hebt gezegd heeft mij een grote sprong verder gebracht tot waar ik nu ben. Ik kan veel beter met mensen omgaan en ik voel me beter in mijn vel. En daarvoor wil ik jou heel erg bedanken. Dennis, 11j

Dennis; juni 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Niets kon me gelukkiger maken dan mijn zoon van 12 zijn plan te zien trekken. Volgens velen kon hij dat niet en zijn sociale vaardigheden waren een ramp. Na amper 2.5 maanden is hij zodanig veranderd dat er veel mensen het niet kunnen vatten. We zijn je dankbaar Veerle. Je levert super werk.

Arvid; mei 2019

format_quote

Dankjewel voor deze workshops. Mijn dochter en ik hebben hier zo deugd van! Jammer dat het al de laatste sessie is volgende week.

Anita; maart 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Jullie ook hartelijk bedankt om onze kinderen de tijd van hun leven te geven! Ze vonden het geweldig! Dikke duim voor de vrijwilligers, de paarden, de hondjes en natuurlijk ook voor jou Veerle.

Elke; april 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Ik kreeg in de auto al de vraag: ' mama wanneer kan ik teruggaan op kamp?' Mijn zoon vond het super! Merci.

Tamara; maart 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor het kamp, de inzet en de moeite voor onze kinderen...diegenen die nergens een plekje hebben. Ik heb veel bewondering voor jou en je assistenten. Ieder kind met zijn eigen noden en behoeftes.

Ulrika, april 2019

Wauw Veerle heel leuke foto's! Dank u voor die mooie dingen die mijn dochter vandaag van u gekregen heeft. Dit ponykamp vond zij super!! Dit is dé manier om kinderen de tijd van hun leven te geven zoals jij dat hebt aangepakt.Dik chapeau van je!!

Armand; april 2018

star
star
star
star
star

Wij bezochten de Kleine Kruishoeve als gezin. wat een geweldig verbindende ervaring! Samen pony's verzorgen, kinderen die zonder zadel mochten rijden,... Er is nog heel lang over nagepraat op de achterbank, dat zegt genoeg! Thx Veerle

Sara; april 2018

star
star
star
star
star

Vandaag ben ik voor de derde keer bij de Kleine Kruishoeve geweest en het is gewoonweg een onbeschrijfelijke ervaring. Na 2 jaar niet te durven rijden, verdwijnt de angst en wordt rijden weer fun. In contact met het paard White Lady vind ik, met de hulp van coach Veerle niet alleen mezelf terug, maar krijg ik weer meer verbinding met mijn gezin en mijn geliefden. Oud verdriet krijgt stilaan een veilig plekje.Dank je wel White Lady en Veerle.

Inge; mei 2018

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x