Getuigenissen

format_quote

'Ze vonden het geweldig!'

Anne; juli 2019

format_quote

Beste Veerle Ik wil jou zeer erg bedanken voor wat jij hebt gedaan. Alles wat je hebt gezegd heeft mij een grote sprong verder gebracht tot waar ik nu ben. Ik kan veel beter met mensen omgaan en ik voel me beter in mijn vel. En daarvoor wil ik jou heel erg bedanken. Dennis, 11j

Dennis; juni 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Niets kon me gelukkiger maken dan mijn zoon van 12 zijn plan te zien trekken. Volgens velen kon hij dat niet en zijn sociale vaardigheden waren een ramp. Na amper 2.5 maanden is hij zodanig veranderd dat er veel mensen het niet kunnen vatten. We zijn je dankbaar Veerle. Je levert super werk.

Arvid; mei 2019

format_quote

Dankjewel voor deze workshops. Mijn dochter en ik hebben hier zo deugd van! Jammer dat het al de laatste sessie is volgende week.

Anita; maart 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Jullie ook hartelijk bedankt om onze kinderen de tijd van hun leven te geven! Ze vonden het geweldig! Dikke duim voor de vrijwilligers, de paarden, de hondjes en natuurlijk ook voor jou Veerle.

Elke; april 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Ik kreeg in de auto al de vraag: ' mama wanneer kan ik teruggaan op kamp?' Mijn zoon vond het super! Merci.

Tamara; maart 2019

format_quote
star
star
star
star
star

Bedankt voor het kamp, de inzet en de moeite voor onze kinderen...diegenen die nergens een plekje hebben. Ik heb veel bewondering voor jou en je assistenten. Ieder kind met zijn eigen noden en behoeftes.

Ulrika, april 2019

Wauw Veerle heel leuke foto's! Dank u voor die mooie dingen die mijn dochter vandaag van u gekregen heeft. Dit ponykamp vond zij super!! Dit is dé manier om kinderen de tijd van hun leven te geven zoals jij dat hebt aangepakt.Dik chapeau van je!!

Armand; april 2018

star
star
star
star
star

Wij bezochten de Kleine Kruishoeve als gezin. wat een geweldig verbindende ervaring! Samen pony's verzorgen, kinderen die zonder zadel mochten rijden,... Er is nog heel lang over nagepraat op de achterbank, dat zegt genoeg! Thx Veerle

Sara; april 2018

star
star
star
star
star

Vandaag ben ik voor de derde keer bij de Kleine Kruishoeve geweest en het is gewoonweg een onbeschrijfelijke ervaring. Na 2 jaar niet te durven rijden, verdwijnt de angst en wordt rijden weer fun. In contact met het paard White Lady vind ik, met de hulp van coach Veerle niet alleen mezelf terug, maar krijg ik weer meer verbinding met mijn gezin en mijn geliefden. Oud verdriet krijgt stilaan een veilig plekje.Dank je wel White Lady en Veerle.

Inge; mei 2018

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x